Nu

Werkzaamheden van januari t/m juli 2018:

Regisseur bij het Laaktheater
Elke maandagochtend komt een groep buurtbewoners van voornamelijk 60 jaar en ouder naar het Laaktheater. Er wordt veel gepraat, heel hard gelachen, veel koffie gedronken, er wordt gezongen voor wie jarig is en natuurlijk wordt er hard aan een theatervoorstelling gewerkt.
Na de succesvolle voorstelling Vrouw Overboord, werken we aan een nieuwe productie.

Regisseur bij Mobiel Theater Geurend Hooi
In opdracht van Diaconaal Centrum de Bakkerij /M25 toeren we met de voorstelling ‘Onder Anderen’ langs scholen, kerken en buurtcentra. Een voorstelling die aanzet tot dialoog in een samenleving waarin de angst voor ‘de ander’ steeds groter wordt.
Daarnaast maken we voor het Vrouwennetwerk Leiden korte scènes waarin we de verhalen vertolken van ‘Heldinnen van alledag’, deze verhalen delen we op de Internationale vrouwendag.

Projectleider ‘Geef het door’
In opdracht van het LUMC en ism het Welzijnskwartier in Katwijk, ontwerp en begeleid ik het project ‘Geef het door’. Een community art project over veerkracht van generatie op generatie in de gemeente Katwijk.

Regisseur bij TG Bink
Theatergroep Bink maakt samen met de spelers voorstellingen op maat. Uitgangspunt is spelplezier. Inzet de kwaliteiten en talenten van de spelers.

Regisseur bij de volgende projecten van theaterwerkplaats SMIT 
Ik hoor wat jij niet hoort
Stemmenhoren, je hebt er allemaal wel eens over gehoord, maar de meeste mensen weten niet hoe het is om werkelijk stemmen te horen. Sonja, Hans en Remon horen stemmen. Ze willen een theatervoorstelling maken om (toekomstige) hulpverleners, lotgenoten en omstanders op de hoogte te brengen van de mogelijkheden, beperkingen en verschillende behandelmethoden die er zijn. Over één ding zijn ze het eens:
Praten over stemmen horen helpt’

De jeugd van tegenwoordig
Opvoeden anno 2018, hoe doe je dat? De bevlogen moeders van de wijkacademie in De Kooi willen het contact met de wijk versterken, door een voorstelling te maken over opvoeden. Want: ‘De mensen leven door elkaar, naast elkaar, maar niet met elkaar.’

Advertenties