Nu

Werkzaamheden van augustus t/m december 2018:

Regisseur bij het Rietveldtheater
Samen met 13 bruisende nieuwe jonge Nederlanders, dansdocente Amira Arawi en muziekdocent Farid Benkmill maakten we in 1 week de korte voorstelling New Kids on the Block.
Want: ‘Opeens is alles verandert. Dat is moeilijk. Maar weet je, het leven stopt niet, het gaat door.’
Benieuwd naar deze inspirerende groep? Check de speellijst.

Projectleider Molenwijk in het Zonnetje bij het Laaktheater
100% Molenwijk was een succes (nominatie Haagse prijs voor Cultuurparticipatie) Maar ach, het was maar een opwarmertje zo bleek, want op verzoek van de bewoners gaan we door: ‘Molenwijk in het zonnetje’ Hiermee willen ze via kunst en cultuur de wijk verbinden met een parade die uiteindelijk uitmondt in een groot feest bij het nieuw te openen wijkpark.
Het komende halfjaar zijn er in dit kader allerlei activiteiten in de wijk, voor en door bewoners.

Regisseur bij Wortelen in de wijk, een bewonersinitiatief uit Leidschendam Voorburg 
Wortelen, we doen het allemaal, vluchtig, soms diep en grondig.
Vanaf 7 september gaan we een theatervoorstelling maken met en over de bewoners van Voorburg Leidschendam. Met elkaar gaan we op zoek naar de verhalen uit de buurt.
Wie ben jij? Wie zijn je buren? Waar liggen je wortels? Wat beweegt je?
De deelnemers worden gestimuleerd om eigen verhalen en ervaringen om te zetten in theatrale scenes. Van die scenes maken we vervolgens weer een voorstelling.

Regisseur bij het Laaktheater
Elke maandagochtend komt een groep buurtbewoners van voornamelijk 60 jaar en ouder naar het Laaktheater. Er wordt veel gepraat, heel hard gelachen, veel koffie gedronken, er wordt gezongen voor wie jarig is en natuurlijk wordt er hard aan een theatervoorstelling gewerkt.
Na de succesvolle voorstelling Vrouw Overboord, werken we aan de  nieuwe productie ‘Vrijheid, wijsheid en vriendschap’.

Regisseur bij Mobiel Theater Geurend Hooi
In opdracht van Diaconaal Centrum de Bakkerij /M25 toeren we met de voorstelling ‘Onder Anderen’ langs scholen, kerken en buurtcentra. Een voorstelling die aanzet tot dialoog in een samenleving waarin de angst voor ‘de ander’ steeds groter wordt.

Regisseur bij TG Bink
Theatergroep Bink maakt samen met de spelers voorstellingen op maat. Uitgangspunt is spelplezier. Inzet de kwaliteiten en talenten van de spelers.

Regisseur bij theaterwerkplaats SMIT 
Stemmen horen, je hebt er allemaal wel eens over gehoord, maar de meeste mensen weten niet hoe het is om werkelijk stemmen te horen. Sonja, Hans en Remon horen stemmen. Ze maakten met andere ervaringsdeskundigen de theatervoorstelling ‘Ik hoor wat jij niet hoort’
De voorstelling trok volle zalen en lovende recensies. Het komende halfjaar spelen we de voorstelling wederom, om (toekomstige) hulpverleners, lotgenoten en omstanders op de hoogte te brengen van de mogelijkheden, beperkingen en verschillende behandelmethoden die er zijn.
Over één ding zijn we het inmiddels eens:
Praten over stemmen horen helpt’
Kijk op de speellijst voor de actuele data.

 

Advertenties