Nu

Werkzaamheden van juli t/m december 2019:

Regisseur bij het Rietveldtheater
Samen met de New Kids maken we een nieuwe voorstelling met als thema ‘Muren’.  Waar lopen deze jongeren in de samenleving, in vriendschappen en relaties, ten opzichte van tradities, in meningen en ook in zichzelf tegenaan?  Hoe kun je muren breken? Waar loop je omheen? Welke grenzen accepteer je? En welke bevecht je of beslecht je?

100% Molenwijk in het Zonnetje bij het Laaktheater
De eerste editie was een succes (nominatie Haagse prijs voor Cultuurparticipatie) Intussen werken we aan de derde editie. Via kunst en cultuur zoeken we de verbinding in de wijk. Samen bouwen we aan een parade die uiteindelijk uitmondt in een groot feest bij het nieuw te openen wijkpark. Het komende halfjaar zijn er in dit kader allerlei activiteiten in de wijk, voor en door bewoners.

Regisseur bij het Laaktheater
Elke maandagochtend komt een groep buurtbewoners van voornamelijk 60 jaar en ouder naar het Laaktheater. Er wordt veel gepraat, heel hard gelachen, veel koffie gedronken, er wordt gezongen voor wie jarig is en natuurlijk wordt er hard aan een theatervoorstelling gewerkt.
Na de succesvolle voorstellingen Vrouw Overboord, en ‘De kringloop van het leven’ werken we aan de  nieuwe productie: ‘Buren’

Regisseur bij TG Bink
Theatergroep Bink maakt samen met de spelers voorstellingen op maat. Uitgangspunt is spelplezier. Inzet de kwaliteiten en talenten van de spelers.

Regisseur bij theaterwerkplaats SMIT 
Stemmen horen, je hebt er allemaal wel eens over gehoord, maar de meeste mensen weten niet hoe het is om werkelijk stemmen te horen. Sonja, Hans en Remon horen stemmen. Ze maakten met andere ervaringsdeskundigen de theatervoorstelling ‘Ik hoor wat jij niet hoort’
De voorstelling trok volle zalen en lovende recensies. Het komende halfjaar spelen we de voorstelling wederom, om (toekomstige) hulpverleners, lotgenoten en omstanders op de hoogte te brengen van de mogelijkheden, beperkingen en verschillende behandelmethoden die er zijn.
Over één ding zijn we het inmiddels eens:
Praten over stemmen horen helpt’
Kijk op de speellijst voor de actuele data.