Nu

Werkzaamheden van juli t/m december 2017:

Regisseur bij het Laaktheater
Elke maandagochtend komt een groep buurtbewoners van voornamelijk 60 jaar en ouder naar het Laaktheater. Er wordt veel gepraat, heel hard gelachen, veel koffie gedronken, er wordt gezongen voor wie jarig is en natuurlijk wordt er hard aan een theatervoorstelling gewerkt.
In de voorstelling Vrouw Overboord gaat deze groep op de reis van hun leven. Vertrekken is niet altijd makkelijk, op reis zijn ook niet, maar wat kan je nou echt gebeuren…als je elkaar maar hebt.
De voorstelling is gebaseerd op waar gebeurde verhalen.

Regisseur bij Mobiel Theater Geurend Hooi
In opdracht van Diaconaal Centrum de Bakkerij /M25 toeren we met de voorstelling ‘Onder Anderen’ door het land. Een voorstelling die aanzet tot dialoog in een samenleving waarin de angst voor ‘de ander’ steeds groter wordt.

Projectleider ‘Geef het door’
In opdracht van het LUMC en ism het Welzijnskwartier in Katwijk, ontwerp en begeleid ik het project ‘Geeft het door’. Een community art project over veerkracht van generatie op generatie in de gemeente Katwijk.

Regisseur bij TG Bink
Theatergroep Bink maakt samen met de spelers voorstellingen op maat. Uitgangspunt is spelplezier. Inzet de kwaliteiten en talenten van de spelers.

Regisseur bij theaterwerkplaats SMIT 
Stemmenhoren, je hebt er allemaal wel eens over gehoord, maar de meeste mensen weten niet hoe het is om werkelijk stemmen te horen. Sonja, Hans en Remon horen stemmen. Ze willen een theatervoorstelling maken om (toekomstige) hulpverleners, lotgenoten en omstanders op de hoogte te brengen van de mogelijkheden, beperkingen en verschillende behandelmethoden die er zijn. Over één ding zijn ze het eens:
Praten over stemmen horen helpt’


Advertenties